fredag, mars 30, 2007

JAG SÖKER ETT KONCEPT!

ett koncept på att leva...

Jag förstår att det finns en mängd olika koncept att leva efter med religiös anknytning.

Det är inte min grej! Jaa, alltså inte efter den kristna tron iaf. Kanske något buddhistiskt eller hinduistiskt, inte för att jag tror på det men som inspiration liksom.


Men något annat koncept, jag tänker miljömedvetenhet eller kanske spara pengar eller ur&skur, hur låter det?


Hit me, see me as a unwritten book...

fredag, mars 23, 2007

En del barn blir sannerligen inte omhändertagna på rätt sätt...




Nu vill jag inte påstå att detta är fallet med min unge, men plötsligt tystnade gnället och när jag tittar ner ligger han där på golvet. Jag hann inte ens hämta hans filt...




tisdag, mars 20, 2007

Vindkraftverksupprop!

Ja, nu är det allvar!

Här sitter mänskligheten, iaf den svenska mänskligheten, och skruvar på sig, skickar arga insändare och t o m demonstrerar MOT vindkraftverk. I´m stunned!
Som vår beskyddarinna sitter så Titti på Rix morronzoo (ja, jag skäms men i brist på pefemhundrafemkommafem har radioratten stannat där) och dissar vindkraftverksmotståndare. Men kunde vi inte hitta någon bättre, någon mer engagerad, någon mer konsekvent? Där sitter hon och tycker att "någon sorts kompensation ska de ju få, 2-miljoners-sommarstuge-ägarna". Eeeh, va?!
*se smily som gnuggar ögonen, skakar på huvudet och undrar om den såg/hörde rätt*
Jo, vi låter jorden gå under så snart som möjligt, bara 2-miljoners-sommarstuge-ägaren har trillat av pinn, vi fortsätter låta hela tredje världen svälta, let´s keep on exploatera dem! Jag håller med, det verkar ju som en bra idé, en human idé, en fin idé!...inte...

Vidare håller Titti med vinkraftverksmotståndarna att vindkraftverken är fula... Hon (och de två andra nötterna vid hennes sida) säger det som vore det den mest självklara saken i världen. Men vad är fult med dem? De är inte i faluröd träpanel, är det vad som stör den svenska befolkningen?
Jag, för min del, tycker inte alls att de är fula och deras ämbete gör dem otroligt vackra i mina ögon!

torsdag, mars 15, 2007

Time to reveal the awful truth!

Bättre sent än aldrig som de visa brukar uttrycka sig...

Läste hos
Jempalempabempa att jag är utmanad.
Detta går ut på att jag, petit moi, släpper mina hämningar och inbegriper Er, kära läsare, i mitt liv. Jag ska berätta
sex underliga/egendomliga/kanske även pinsamma saker om mig själv och Ni, Ni ska bara luta er tillbaka och njuta.
Förutom de stackarna jag väljer ut att göra samma sak; ni skall i ert anletes svett och tårar plågas av hemska kliande bölder till den dag ni svarat upp till utmaningen!

1. Om jag skulle räkna upp mina 10 närmaste vänner så skulle över hälften vara människor som jag träffat över internet.
2. Hur jag än gör så är jag aldrig nöjd med det jag har eller det jag gör. I våras var jag helt övertygad om att jag behövde något annat än vara med barnen i mitt liv så jag sökte en distanskurs på
Uppsala Universitet. Nu när jag är där, jaa, egentligen typ halvvägs så går jag mest omkring om dagarna och tänker hur skönt det hade varit att inte ha det där hängande över mig. Vilka härliga dagar, jag och Julian hade haft.
3. För tillfället fjärtar jag något hemskt! Ibland låter de som en halv armé, ibland tjuter det när man försöker hålla in dem och de pyser ut, men gemensamt för dem allihop är att de luktar, de luktar något hemskt! Jag hoppas att det är något knas i magen, tjall i rören så att detta går över inom överskådlig framtid.
4. Jag har varit kär i min lärare. Det blir inte mer än så om det.
5. Om jag skulle räkna ut summan stålar jag har lagt ner på fotografier (kameror exkluderade) sedan år 2000 så skulle Andy på ett slaganfall. Det handlar om hutlösa summor!
6. Jag har en svärmor som senast igår tvättade all vår tvätt åt oss, jag bokade tvättid och hon tvättade, tvättade och tvättade. Alltså: jag är helt sjukt bortskämd!

Jaaa, jag är intresserad av vad Katten-Katten har att säga, även vad fru Holmgren har för skelett i garderoben liksom Lisafisa! Betrakta er som utmanade!

tisdag, mars 13, 2007

grattis the Ark!








Jag känner mig tvungen att tillägna denna stund till ett gäng härliga lirare...

Lirare, just det, lirare!









Och självklart har jag inga egna bilder så jag har stulit dem allihop... Tack aftonbladet.se, revolver.nu för att ni har foton!

torsdag, mars 01, 2007

Världens mest löjliga kung!

Ja, jag skrattade så jag grät idag... Det var bra länge sen nu...

Jag lyssnade på Chu i P5 och naturligtvis vet jag inte vem eller i vilket sammanhang han sa det men det var underbart, förlösande roligt.

"Han", liksom jag, tycker att kungahuset borde avskaffas, men eftersom det inte gör det så borde det här förbannade apanaget gå till så mycket mer.
Kungen borde ta tillbaka begreppet glamour från streetglamourdonnorna a´la Ebba von Sydow och iträda sig mantel och kungakrona.
Detta är alltså "hans" idé, jag ska inte stjäla dem som vore de mina, alls inte!

Efter ett tag säger iaf "han" något om kungens statsbesök i Brunei. Där står Bruneis kung (eller vad de har) med hela dräkten packad av medaljer och medaljonger, han har världens minsta land men mest medaljer av ALLA och bredvid står Sveriges kung med dräkten prydd av simborgarmärket...


Alltså, jag håller på att kollapsa bara av att skriva ner det! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!