onsdag, december 13, 2006

Jag har återtagit fjärrkontrollen...

över mitt liv!
Här kommer några saker JAG bestämt:

* Vi ska ha orientaliskt julbord här hemma på julafton!
* Vi ska ha tv i sovrummet, INTE i vardagsrummet.
* Vi ska ha en vit tygsoffa här hemma, och jag veeet hur i d i o t i s k t det är men ack så snyggt...
* Vi sover INTE i orena klänningar!

Grattis mig själv!

4 kommentarer:

Katharina sa...

Grattis :-)

Men varför vill du ha tvn i sovrummet? *nyfiken*

Unknown sa...

För att vi är/umgås/spenderar vår tid i vardagsrummet och då blir det så att i umgås över tv:n, vilket jag hatar! Andy slår på tv:n det första han gör (för att kolla text-tv iofs)men han går inte upp på övervåningen och slår på tv:n det första han gör. Alltså vi får det mycket trevligare! När vi hade tv:n nere (i vardagsrummet) hade vi ju inga kanaler utan enda gången vi slog på tv:n var när vi skulle titta på en hel film. Nu när det finns kanaler (dessutom typ ALLA kanaler utom 5:an) så är det väldigt lätt att begränsa tittandet. Barnen tittar på morgonen när de vaknar på Bolibompa på svt´s barnkanal tills vi äter frukost, vilket kan innebära för mig att jag kan sova lite till.,-)

vad tycker du i den frågan då?

Katharina sa...

Tv-frågan är klurig... Jag håller med dig helt om att vardagsrummet borde vara TVfritt. Men jag vill inte ha tv i sovrummet för jag inbillar mig att jag "bara måste kolla vad som är på" och så hamnar jag, eller L & M i ett sängpösande tvträsk. Jag tror på ett tvrum dit man går för att se på tv... men hur många rum har man egentligen?

Katharina sa...

Vi har föresten inte lyckats hitta fjärrkontrollen till tvn efter flytten. Det är rätt intressant för kanalerna är spridda på 30 ställen som inte är i nummerordning och man måste gå fram till tvn för att byta kanal.