fredag, maj 02, 2008

1:a maj komprimerat i tre bilder

Första maj-tåg med socialdemokraterna och Nykvarns musikkår, Jonathans pappa var fanbärare vilket är något man säger grattis till. Årets budskap lyder:
"Frihet kräver rättvisa" vilket jag kan hålla med om och undrar varför medborgarlön inte finns med i sossarnas valmanifest?

Efter slowpowerwalk till marschmusik lyssnade vi till Lago och fick röda hjärtballonger.
Tydligen ska en lärarlinje starta vid Campus Telge, vilket år som helst nu, eller ska vi säga vilket årtionde som helst nu. Anyway...det låter ju hyvve!

Mormor bjöd på sen lunch som resulterade i ännu senare fika, men vilket fika sen!
Efter om och men orkade vi inte baka muffins så de är köpta på Nancy´s och sedan dekorerade vi enligt våra egna huvuden. Den med endast och enbart svart chokladsås är Julians, han ville inte ha varken frosting eller marsipan...


Foto: Johanna och Lovisa

3 kommentarer:

RANA sa...

Jag råkade ramla in här, när jag googlade på "förskola hallunda". Mycket najsigt att läsa lite i din fina blogg! :-) FRIDENS LILJOR!

Bakelserna såg brutala och ljuvliga ut.

/Rana

Anonym sa...

Hej,

Ville bara berätta att när jag visade bilderna på våra muffins som inspiration för Omar att lämna till Hk(eftersom de alltid bakar muffins) så utbrast Chatherine; Å det är hon Leila som har gjort....vilken komplimang va? Och Omar undrar när han får smaka..

Mamma

Unknown sa...

Omar får smaka så fort han kommer på besök i S-tälje!
Hälsa C och tacka för komplimangen, berätta itne för henne att det är nancys som har bakat muffinsarna... ;-)