torsdag, augusti 07, 2008

I´m like totally challanged...

helt utmanad av en Mölnbobo...

Det hela går ut på att jag ska berätta om tre (3) av mina passioner. Lätt skulle vara att utnämna Lovisa till en passion, Amelia till en andra och Julian till en tredje men jag ska drilla mig själv lite hårdare än så. Här kommer listan:
  1. kampen för ett könsneutralt samhälle där individen är i fokus är en av mina passioner. Jag vill att vi alla ska behandla och bli behandlade efter vilka vi är och vad vi behöver. Som samhället ser ut idag så kränks den ena människan efter den andra p g a och utifrån stereotyper, ingen människa är en stereotyp men trots det blir vi alla mer och mer placerade i fack. Vi är alla olika, behöver olika hjälp i livet och på marken men gemensamt för oss alla är att vi alla behöver hjälp, vi alla behöver förståelse och omsorg, iaf någon gång i livet. Detta är något jag "brinner för" alltså måste det väl vara en passion, eller?
  2. min familj är min nästa passion. Jag vill så gärna och så mycket, jag vill ta hand om, jag vill finnas, jag vill veta, jag vill tycka, jag vill känna. Jag räcker inte till. Men Andreas, Lovisa, Amelia och Julian får en hel massa engagemang, kärlek och passion så jag hoppas att de kan känna sig omhändertagna, uppskattade, älskade, roade, intressanta och viktiga. För de är ni...alla fyra!
  3. choklad i alla hundra, tusen, hundratusentals former man kan tänka sig blir min sista passion. 82% riktigt sträv ccccchoklad får det fortfarande att vattnas i munnen på mig (trots chokladätartävlingen i Gagnef härom året, tack Lycke för den vinsten) men inte tackar jag nej till en riktigt tunn, ljus noisette som smälter bara man ser på den. All, jag säger all choklad är välkommen till casa del fantasi när som helst. Tänk er en vit choklad med lavendelbits instuckna med varsam plasthandskbeklädd hand någonstans i Österrike eller varför inte en kulglass med tre ordentligt tilltagna kulor Stacciatella medan man långsamt flanerar utmed Venedigs kanaler...Choklad!

what to choose, what to choose... Jag utmanar:
MrsMölnbo to be, det känns ju givet (från en Mölnbobo via en fd Mölnbobo till en soontobeMölnboboalloveragain)
LuckyLycke eftersom du just nu är i en makaber situation där just sådana här övningar kan vara just vad man behöver även om det inte känns så
FruEkvalla kan behöva sortera ut och tänka igenom vad som är störst, vit passion, loppispassion, trädgårdspassion eller kanske dymopassion eller finns det helt andra passioner på Ekvalla må hända

3 kommentarer:

Jenny sa...

Mmmmmm Choklad!
Jag längtar tills sommaren är över och man kan köpa praliner igen..
Mmmmmm

Anonym sa...

Jag fattade i julas hur chokladig du var... Jag tyckte 1 Rocky Road blev för mycket... du smällde i dig 3. Hur lång tid tog det att äta upp lådan du fick med dig hem?
Kramen, Lena

Unknown sa...

Nu ska du inte berätta sådana pinsamma hemligheter...
jo, gör det för tusan, I have nothing to hide!

Jag hade någon bit kvar vid tjugondeknut...typ... sjukt gott!